Smart Service key bestellen

Uw eigen Smart Service Key aanschaffen?

De Smart Service Key wordt geleverd in metalen doos en verbindingskabel met mini-jack.

De EasyService app werkt in combinatie met de Smart Service Key van Bosch. Deze is nodig om via uw Android of apple smartphone/tablet te communiceren met de ondersteunde Nefit Bosch HR-toestellen en warmtepompen. De Smart Service Key is verkrijgbaar via Nefit Bosch.

Bosch Smart Service Key
EV/Artikelnummer 7738111007
Nettoprijs van € 199 excl. BTW

Om te bestellen kunt u het online bestelformulier gebruiken of uw bestelling te sturen naar verkoopnederland@nefit.nl o.v.v. uw contactgegevens.

Telefonisch bestellen is ook mogelijk via de Nefit Bosch SupportLine: 0570 602 206 (keuze 5).

Naar het online bestelformulier