Smart Service Key & EasyService App

De nieuwe Smart Service Key is dé diagnose- en inbedrijfstellingstool voor Nefit Bosch HR-toestellen en warmtepompen. De Smart Service Key van Bosch is de opvolger van de Nefit Service Tool en is niet groter dan een luciferdoos. In combinatie met de EasyService app , kunt u de toestel- en systeemgegevens uitlezen, parameters instellen en foutcodes verhelpen. Dankzij deze handige tool wint u tijd!

Bespaar met deze tool eenvoudig tijd en geld!
- Snelle en eenvoudige inbedrijfstelling.
- Uitlezen van verwarmingstoestellen en regelingen.
- Eenvoudig parameters instellen en aanpassen.
- Grafische weergave van actuele status.
- Weergave van foutcodes met foutoorzaken en voorgestelde oplossingen.
- Servicerapport met meetgegevens kan als PDF-bestand opgeslagen worden.

EasyService app van Bosch
Bespaar tijd tijdens de installatie, inbedrijfstelling of het oplossen van een storing met deze app. De app kan gratis worden gedownload. Het gebruik van bovengenoemde functionaliteiten kost per jaar 24,19 Euro (inclusief BTW). Daarvoor ontvangt u automatisch updates zodat u altijd met de meest actuele gegevens werkt. Dus voor minder dan 2 Euro per maand bespaart u zich veel tijd en gedoe! Daarnaast is de Bosch Smart Service Key nodig (eenmalige aanschaf).

Download voor Android vanaf versie 6.0
Download voor iOS vanaf versie 11.0