Solarwatt pv-panelen

Solarwatt pv-panelen
 

Pioniers in PV

Solarwatt produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen en is een leidende speler op de Europese markt. Het Duitse merk staat hoog aangeschreven. In 2014 nam SolarWatt de verkooporganisatie van Centrosolar in de Benelux over. Door de samenwerking met Solarwatt kan Nefit de levering van de beste kwaliteit zonnepanelen aan zijn klanten continueren. Bovendien biedt Solarwatt alle mogelijkheden om een nieuwe stap voorwaarts te maken, met nog meer mogelijkheden voor innovatie en concurrerende oplossingen.

Intelligente energiesystemen
SolarWatt is een van de Duitse pioniers in fotovoltaïsche panelen, kortweg PV-panelen of zonnepanelen, die het mogelijk Solarwatt en BMW i maken zonne-energie in elektriciteit om te zetten. Het bedrijf werd in 1993 opgericht en produceert innovatieve kwaliteitsproducten. Met hoogwaardige zonnepanelen mede als intelligente energiesystemen richt het bedrijf zich op de particuliere en zakelijke markt. Het bedrijf is voor negentig procent in handen van investeerder Stefan Quandt, onder andere grootaandeelhouder van BMW. Naast panelen ontwikkelt Solarwatt decentrale energieoplossingen waarbij zonnepanelen, opslag en energiemanagement een geïntegreerd energiesysteem vormen voor huishoudens en bedrijven. In partnerschap met BMW i, de elektrische tak van de autofabrikant, wordt dit energiesysteem aangeboden in combinatie met elektrische auto’s, zoals de BMW i3 en de BMW i8.

Nieuwe generatie zonnepanelen
Nieuwe zonnepanelen Nefit De nieuwe generatie Solarwatt zonnepanelen is voorzien van dubbelglas in plaats van een kunstof achterzijde. Solarwatt loopt voorop in de ontwikkeling van deze zogenaamde glas-glaspanelen. Deze modules zijn veel robuuster en veel beter bestand tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Het resultaat: maximale betrouwbaarheid en een tot 33 procent langere levensduur. Als enige producent geeft Solarwatt 30 jaar garantie op de panelen zelf én op het vermogen van de panelen.

 

Rendement gegarandeerd
Rendement gegarandeerd met Nefit Solarwatt Met Solarwatt zonnepanelen kan een eind worden gemaakt aan de onzekerheid van consumenten die investeren in zonnepanelen. De nieuwe-generatie zonnepanelen kent een dertigjarige garantie. De unieke zonnepanelen zijn – in tegenstelling tot gangbare panelen van kunststof – volledig van glas gemaakt. Hierdoor zijn ze veel beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en gaan ze langer mee. Als enige fabrikant in de markt geeft Solarwatt dertig jaar garantie op zowel de panelen zelf, als het vermogen ervan. Consumenten kunnen dus exact uitrekenen welk rendement ze daarmee behalen.

25% hogere opbrengst
De volledig glazen opbouw van de nieuwe-generatie zonnepanelen zorgt ervoor dat de platen hermetisch zijn afgesloten. Hierdoor laten de panelen geen vocht door, iets wat wel kan optreden bij standaardpanelen die gedeeltelijk uit folie bestaan. Ook kunnen ze vier keer meer gewicht aan dan de zogenaamde glas-foliepanelen. De nieuwe-generatie zonnepanelen van Solarwatt levert gegarandeerd een 25 procent hogere opbrengst en de levensduur neemt met 33 procent toe. Bij veel zonnepanelen neemt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant af. Bij een Solarwatt-paneel blijft het rendement ook na tien jaar nog hoog. De maximale vermogensafname per jaar is vastgelegd in de garantievoorwaarden.

Bij het samenstellen van uw Nefit Zonnestroomsysteem kunt u kiezen voor de superieure Solarwatt glas-glaspanelen, of voor de scherp geprijsde Solarwatt glas-foliepanelen.

Naar PV-systemen