Zonnepanelen en PV-systemen

Nefit Zonnestroom
 

Energieneutraal met zonne-energie

De omzetgroei van pv-systemen in Nederland zet door. Logisch, want als we de komende 30 jaar van het gas af willen, is zonne-energie een onmisbare energiebron. Denk alleen maar aan de stroom die nodig is voor alle warmtepompen. Voor het zelf opwekken van groene stroom adviseert Nefit de pv-systemen van Solarwatt: hoogwaardige kwaliteit met 30 jaar product- en opbrengstgarantie.

 

Nefit Zonnestroom

Nefit Zonnestroom staat voor hoogwaardige en betaalbare oplossingen voor al uw klanten. De nieuwe generatie zonnepanelen van Nefit wordt geproduceerd door het gerenommeerde Duitse Solarwatt. Solarwatt is met 20 jaar ervaring een leidende speler op de Europese pv-markt. Met een fabrieksgarantie van maar liefst 30 jaar (voor glas-glaspanelen) biedt Nefit superieure systemen voor het topsegment. Daarnaast ook zeer concurrerende systemen voor het lagere segment met prijzen die tot 24% lager liggen dan voorheen.

Meer over Solarwatt pv-panelen

 

Belastingvoordeel voor consumenten

Particulieren die investeren in Nefit Zonnestroom hebben recht op teruggave van BTW op de aanschaf en plaatsing van het pv-systeem. Een mooie stimulans om nu te investeren.

Belastingvoordeel voor consumenten

 

Belastingvoordeel voor zakelijke klanten

Ondernemers die investeren in Nefit Zonnestroom komen in aanmerking voor EIA en/of VAMIL. Een mooie stimulans om nu te investeren.

Energie investeringsaftrek (EIA)
Iedere ondernemer die investeert in zonne-energie komt in aanmerking voor de Energie investeringsaftrek. Dat is dubbel voordeel: uw klanten betalen minder inkomsten- of vennootschapsbelasting én hun energierekening gaat omlaag.

VAMIL
Uw zakelijke klanten kunnen onder bepaalde omstandigheden ook belastingaftrek aanvragen voor investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen, waaronder zonnepanelen.

Belastingvoordeel zakelijke klanten