Cascade actie

Nog meer voordeel: Cascade-actie!

Het cascade-systeem werd 30 jaar geleden door Nefit geïntroduceerd en niet voor niets door veel installateurs nog steeds het Deventer Systeem genoemd. Ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u bij aanschaf van een cascade-systeem met Nefit TopLine HR70 II en HR100 II-toestellen het cascadeframe gratis. Uw voordeel kan daarbij oplopen van 375 tot maar liefst 951 Euro!

Wat moet u doen?
Registreer de toestellen in het Nefit Bosch Partner Programma (uiterste registratiedatum: 31 januari 2020). Stuur een kopie van de groothandelsfactuur naar verkoopnederland@nefit.nl o.v.v. Cascade-actie.

Deze installateursactie loopt van 1 september tot en met 31 december 2019 en geldt alleen bij aanschaf van TopLine HR 70 II- en TopLine HR 100 II- toestellen.

Meer weten? Vraag uw accountmanager of neem contact op met uw Nefit Bosch accountteam.

Actievoorwaarden
De installateursactie loopt vanaf 1 september en geldt voor cascade-opstellingen die voor 31 december 2019 zijn afgenomen. De actie geldt alleen voor cascadeframes in combinatie met de aanschaf van de bijbehorende TopLine 70- en TopLine 100- toestellen. Toestellen dienen te worden geregistreerd in het Nefit Bosch Partner Programma. Daarnaast dient een kopie van de groothandelsfactuur verzonden te worden aan verkoopnederland@nefit.nl onder vermelding van de cascade-actie. Wij zullen vervolgens voor snelle afhandeling zorgdragen. De uiterste registratiedatum is 31 januari 2020. Registraties die wij na deze datum ontvangen, kunnen niet meer in behandeling genomen worden, ongeacht het al dan niet binnen de actieperiode vallen van de factuurdatum.

Naar Cascade Selector