Vacature

Service Monteur met focus op warmtepompen. Regio: Gouda, Delft, Rotterdam.

De afdeling
De afdeling Field Service staat voor absolute zekerheid voor onze installateurs en de gebruikers van onze producten. De afdeling is de technische vraagbaak voor de installateur, of het nu gaat om cv ketels, warmwater apparatuur, warmtepompen of regelapparatuur. Ook voor een technisch advies bij toestelvervanging staan wij de installateur en consument bij met de juiste technische adviezen.

Jouw bijdrage aan iets groots
Als Service Monteur ben je in jouw regio verantwoordelijk voor het onderhoud van en het oplossen van technische storingen aan onze producten, waarbij jouw focus ligt op warmtepompen. Ook ben je in staat om met onze installateur partner mee te denken als het om installatietechnische vraagstukken gaat. Tevens signaleer je koopsignalen bij installateurs en consumenten en ga je hier op proactieve wijze in de organisatie mee aan de slag.

Wat jou onderscheidt
Je hebt kennis van en ervaring met installatietechniek op MBO 4 niveau (afgerond met diploma). Je spreekt de taal van de installateur en hebt ruime ervaring met het onderhouden van en het oplossen van storingen aan Nefit en Bosch producten. Kennis van warmtepompen met bijbehorende STEK certificering en opleiding koeltechniek Cat.1./F-gassen is een vereiste. Daarnaast heb je ervaring met het werken met MS Office. Wij werken met SAP als CRM systeem. Indien je daarmee ervaring hebt, is dat een pre.

Je bent klantgericht en bezit over een goede overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent gestructureerd en nauwkeurig in jouw manier van werken en hebt geen negen tot vijf mentaliteit. Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou
Uiteraard kennen wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, denk aan een eigen Service bus, laptop, telefoon, 40 verlofdagen, een sportvergoeding, studiekostenvergoeding en uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Make it happen.
Ben jij de Service Monteur die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Klaas Nanninga, Senior Corporate Recruiter, tel. 06 - 24 65 83 41.

 

Contact

Nefit
Afdeling Human Resources
Postbus 3
7400 AA Deventer
T: 0570 602 848

Naar contactformulier

 

Vacatures

Op zoek naar een uitdagende en inspirerende werkomgeving met internationale allure?

Bekijk onze actuele vacatures

 

Stage en duaalwerken

Nefit heeft doorlopend plaats voor enthousiaste, stagiaires, afstudeerders en duaalwerkers met een relevante HBO/TU opleidingsrichting.

Bekijk de mogelijkheden