Smart

 

Smart. Slimme mogelijkheden

Met zijn slimme aanwezigheidsdetectie en klokprogramma's weet de Easy altijd hoe warm het in huis moet zijn. Hij reageert alerter dan gewone thermostaten en communiceert veilig. Bovendien bent u niet gebonden aan een contract of abonnement.

 

Altijd de juiste temperatuur

Omdat Easy communiceert met de smartphones van de gebruikers weet hij precies wie er thuis is of zijn. Hij stelt de temperatuur in op basis van de persoonlijke voorkeuren van de aanwezige gebruiker(s). En gaat de laatste de deur uit dan doet de Easy de verwarming vanzelf omlaag.

 


Slim geregeld

Gewone thermostaten regelen de warmte op basis van de temperatuur van het water in het cv-leidingsysteem. Daarmee lopen ze achter de feiten aan. Easy reageert direct op de kamertemperatuur. Het verschil met de gewenste temperatuur is altijd minimaal. Bovendien verbruikt uw cv-toestel zo minder gas.

 


Easy is safe

Bij veel slimme thermostaten bent u niet zelf de baas over uw eigen gegevens. Met Easy hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy. Gebruiksgegevens worden niet verzameld op een of andere server of in de cloud. Alle gegevens worden alleen opgeslagen in uw eigen Easy. Dus wanneer u Easy losklikt van de grondplaat heeft u letterlijk alle data zelf in de hand! Wel zo’n veilig idee!

 

Alle vrijheid

Easy past bijna altijd en overal. U bent niet gebonden aan een contract en betaalt u géén abonnementskosten. Dat alleen al maakt Easy slimmer dan andere slimme thermostaten.

Is Easy geschikt voor mij? Doe de test

 

Is Easy geschikt voor mij?

Check in een paar stappen of Easy geschikt is voor uw situatie.

Doe de Easy test!

Hoe werkt het?

Thermostaat vervangen? In gebruik nemen? Programma instellen? Easy!

Bekijk de video's

Meer weten?

Beschikbaarheid, prijzen en veelgestelde vragen.

Bekijk meer informatie