Smart

 

Smart. Slimme mogelijkheden

Met zijn slimme aanwezigheidsdetectie en klokprogramma's weet de Easy altijd hoe warm het in huis moet zijn. Hij reageert alerter dan gewone thermostaten en communiceert veilig. Bovendien bent u niet gebonden aan een contract of abonnement.

 

Altijd de juiste temperatuur

Omdat Easy communiceert met de smartphones van de gebruikers weet hij precies wie er thuis is of zijn. Hij stelt de temperatuur in op basis van de persoonlijke voorkeuren van de aanwezige gebruiker(s). En gaat de laatste de deur uit dan doet de Easy de verwarming vanzelf omlaag.

 


Slim geregeld

Gewone thermostaten regelen de warmte op basis van de temperatuur van het water in het cv-leidingsysteem. Daarmee lopen ze achter de feiten aan. Easy reageert direct op de kamertemperatuur. Het verschil met de gewenste temperatuur is altijd minimaal. Bovendien verbruikt uw cv-toestel zo minder gas.

 


Easy is safe

Bij veel slimme thermostaten bent u niet zelf de baas over uw eigen gegevens. Met Easy hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy. Gebruiksgegevens worden niet verzameld op een of andere server of in de cloud. Alle gegevens worden alleen opgeslagen in uw eigen Easy. Dus wanneer u Easy losklikt van de grondplaat heeft u letterlijk alle data zelf in de hand! Wel zo’n veilig idee!

 

Alle vrijheid

Easy past bijna altijd en overal. U bent niet gebonden aan een contract en betaalt u géén abonnementskosten. Dat alleen al maakt Easy slimmer dan andere slimme thermostaten.

Is Easy geschikt voor mij? Doe de test

 

Slimme service op afstand

Dankzij Nefit eService communiceert u eenvoudig met uw installateur via Easy of uw smartphone. Die kan op uw verzoek storingen uitlezen, instellingen aanpassen en meer. Op afstand, dus zonder langs te komen. U hoeft er niet eens voor thuis te blijven!
Zo werkt het

 

Easy op smartwatch Ook via smartwatch

Uw telefoon kan in uw zak blijven: u kunt Easy namelijk ook bedienen via uw smartwatch (Wear). Zo kunt u Easy zelfs met voice control regelen. Ook worden de push messages getoond op uw smartwatch.

Bekijk de korte uitleg Easy via smartwatch (PDF 0,21 MB)

 

Easy op smartwatch Ook via Apple watch

Synchroniseer je Easy app op je iPhone met je Apple watch. Zo wordt je Apple watch ook voorzien van de Easy app. Zo zet je je Nefit Easy gemakkelijk een graadje hoger of lager. En natuurlijk worden de push berichten ook op de watch getoond.

 

Is Easy geschikt voor mij?

Check in een paar stappen of Easy geschikt is voor uw situatie.

Doe de Easy test!

Hoe werkt het?

Thermostaat vervangen? In gebruik nemen? Programma instellen? Easy!

Bekijk de video's

Meer weten?

Beschikbaarheid, prijzen en veelgestelde vragen.

Bekijk meer informatie