Weersafhankelijk regelen (gratis optie)

Nefit Easy Weersafhankelijk regelen (optie)
 

Optimaal comfort in huis

Wordt het niet overal in huis warm? U wilt in alle vertrekken comfortabele warmte zonder temperatuurverschillen? Dan is de optie Weersafhankelijk regelen van de Nefit Easy app een efficiënte oplossing.

Hoe werkt het?
Weersafhankelijk regelen zorgt ervoor dat Easy niet reageert op de temperatuur in de woonkamer. In plaats daarvan stuurt Easy de cv-ketel aan op basis van de actuele buitentemperatuur. De ketel zal dan niet direct lager gaan branden zodra de woonkamer op temperatuur is, terwijl andere vertrekken nog koud zijn. Afhankelijk van hoe koud het buiten is, blijft de ketel de radiatoren verwarmen. De temperatuur in de verschillende vertrekken kan dan worden bijgeregeld met behulp van thermostaatkranen op de radiatoren.

Voordeliger
Easy haalt continu de actuele gegevens over de lokale buitentemperatuur van het internet. Het unieke voordeel hiervan is dat er geen buitensensor aan uw woning hoeft te worden gemonteerd. Dit bespaart u materiaal- én installatiekosten. Hierdoor bent u met Easy al gauw drie tot vier keer voordeliger uit dan bij andere thermostaten. Bovendien kunt u de optie in een handomdraai activeren via de app.

Is deze optie geschikt voor mij?
Een weersafhankelijke regeling zorgt voor meer comfort in huis. Meer comfort betekent meestal ook een hoger energieverbruik. Raadpleeg dus eerst uw Nefit-installateur. Hij is de expert die u kan adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Hij kan bovendien zorgen voor optimale instelling van uw cv-installatie met weersafhankelijke regeling.

 
 

Is Easy geschikt voor mij?

Check in een paar stappen of Easy geschikt is voor uw situatie.

Doe de Easy test!

Hoe werkt het?

Thermostaat vervangen? In gebruik nemen? Programma instellen? Easy!

Bekijk de video's

Meer weten?

Beschikbaarheid, prijzen en veelgestelde vragen.

Bekijk meer informatie