Gebruikers over Easy

Gebruikers en installateurs vertellen over hun ervaringen.

Easy verovert Nederland! Zowel voor Nefit- en Bosch-toestellen, als ook voor OpenTherm toestellen van andere merken. Veel huishoudens profiteren al van de voordelen van Nefit Easy. Lees de ervaringen van gebruikers en installateurs.

 

Jan Lestrade: “Het gaat eigenlijk helemaal vanzelf.“ Jan Lestrade, Lestrade Service VOF uit Huissen
‘Een klant had onlangs behoefte aan een nieuwe cv-ketel. Ik wist dat hij een drukke baan had en veel van huis was. Vandaar dat ik hem ook de Nefit Easy heb geadviseerd. Dan kon hij de thermostaat eenvoudig van afstand bedienen. Hij was meteen overtuigd. De Easy heb ik vervolgens bij hem geïnstalleerd, maar niet ingesteld. Ik zei: probeer het zelf maar, dan kom ik morgen kijken of het is gelukt. Al snel kwam er een telefoontje. “Je hoeft niet langs te komen hoor, die thermostaat is wel heel gemakkelijk in te stellen”, vertelde hij enthousiast. “Het gaat eigenlijk helemaal vanzelf. “ Daar sluit ik me graag bij aan. Ook het installatieproces verloopt probleemloos. Je boort gaatjes, sluit de draadjes aan, klikt de thermostaat erin en je voert het wachtwoord en de gebruikersnaam in. Klaar!’

 

Alexander van Zijtveld

“Top uitvinding !!! Eindelijk een met je smartphone bedienbare kamerthermostaat die goed werkt !!”

Coert Schwagermann

“Super de Nefit Easy thermostaat nu 3 weken in gebruik en regeling is uitstekend.”

 
 

Roy Wolter: Roy Wolters, installatiebedrijf Wolters uit Maasbracht
“Nefit Easy sluit perfect aan op de veranderende wensen en eisen van de moderne consument. De thermostaat is strak en modern vormgegeven en blinkt uit in gebruiksgemak, eenvoud en duidelijkheid. En dat terwijl er zeer geavanceerde technologie achter zit. Inmiddels verkopen we hem ook zelf. Vanwege het verwachte verkoopsucces wilden we er snel bij zijn. Allereerst heb ik de Easy bij mij thuis geïnstalleerd. Als je zo’n slimme thermostaat wilt verkopen moet je tenslotte over voldoende praktische productkennis beschikken. En ik moet zeggen: de hoge verwachtingen worden volledig waargemaakt. Je merkt aan alles dat de Easy vanuit het oogpunt van de gebruiker is ontwikkeld. Dat zie je ook terug in de reacties van klanten. Die zijn uitsluitend positief.”

 

Marijke Post-van der Donk
"Werkt goed, echt handig. Dankzij updates is de thermostaat steeds slimmer geworden."

Martje Lingsma-Kuipers
Wij hebben sinds een week een Nefit Easy, lekker in de trein via app de kachel thuis aanzetten. Wat een luxe. Hoop dat ie ons vele aangename uurtjes zal bezorgen, maar daar ben ik van overtuigd.