Efficiënt

 

Inzicht in uw verbruik

Met de Easy app heeft u een goede indicatie van uw gasverbruik voor verwarming en warm water. Vergeleken bij andere slimme thermostaten geeft de Easy het meest secure inzicht in het gasgebruik van uw cv-toestel

 

Efficiënt. De ideale hulp om energie te besparen

De Easy draagt automatisch bij aan verlaging van uw gasgebruik door zijn aanwezigheidsdetectie en andere slimme oplossingen. Bovendien vormt de Easy geen belemmering als u ooit wilt switchen naar een voordeligere energieleverancier.

 

Eco indicatie

Easy maakt energiezuinig verwarmen makkelijk. De Easy thermostaat en app laten zien wanneer u goed bezig bent. Het groene eco-blaadje licht op in het display als u zuiniger verwarmt dan normaal.

Zo stimuleert Easy energiebewust verwarmen. U zult merken dat het werkt!

 

Modulerend

Easy zorgt dat uw cv-toestel moduleert. Zo gebruikt hij nooit meer vermogen dan nodig. Ieder verschil met de gewenste temperatuur wordt direct gecorrigeerd. Hierdoor brandt de brander van uw cv-toestel gemiddeld op een lagere stand, zodat hij minder gas verbruikt.

 

Warmwaterinstellingen

Zonde als uw cv-ketel dag en nacht uw kraan- en douchewater opwarmt. Daarom kunt u kiezen uit drie warmwaterinstellingen. Kiest u voor handmatige bediening met optimale energiebesparing? Wilt u altijd zorgeloos gemak en comfort? Of wordt het de gulden middenweg?
Lees meer

 

Is Easy geschikt voor mij?

Check in een paar stappen of Easy geschikt is voor uw situatie.

Doe de Easy test!

Hoe werkt het?

Thermostaat vervangen? In gebruik nemen? Programma instellen? Easy!

Bekijk de video's

Meer weten?

Beschikbaarheid, prijzen en veelgestelde vragen.

Bekijk meer informatie